ÅBNINGSTIDER & LUKKEDAGE

Vores ugentlig åbningstid er på 42½ timer:

Mandag - Fredag kl. 7.30 -16.00

Vi følger Gribskov Kommunes Lukkedage og Søborg Børnehave er lukket:

 - de tre hverdage før påske
- dagen efter Kr. Himmelfartsdag
- Grundlovsdag
- mellem jul og nytår inkl. juleaftensdag og nytårsaftensdag. 

naturdage.JPG

PRIS

Forældre betalingen udgør 1.775,- kr. pr. børnehavebarn 

(Prisen for børn under 3 år er 2.600,- kr)

Ligesom i kommunale institutioner er der mulighed for friplads og søskendetilskud. Søskendetilskud beregnes automatisk af Gribskov Kommune og friplads kan søges gennem Gribskov Kommune

(ligesom i kommunale institutioner)

Prisen inkluderer økologisk frugt til samling samt udflugter og aktiviteter. 

gåtur efter.JPG

KOSTPOLITIK

Vi lægger stor vægt på at måltider skal være en hyggestund. Vi taler sammen om dagens begivenheder, stort og småt bliver vendt. 

Udover frokosten som spises omkring kl. 11.00, spiser vi frugt til samling omkring kl. 9.00 og en lille madpakke om eftermiddagen kl. 14.00.

Frugt til samling er inkl. i prisen og derudover har børnene selv madpakker med. Børnene skal også have en lille madpakke med til om eftermiddagen med frugt/brød, alt efter barnets behov. 

Ind imellem har fælles frokost eller dage hvor vi laver mad i vores køkken - fx af afgrøder vi høster i vores lille køkkenhave. Børnene er naturligvis med i madlavningen og er særlig stolte når de også kan have lidt med hjem til far og mor, fx hjemmesyltede rødbeder eller marmelade. Disse dage skal børnene ikke have madpakke med og vi sørger for at give besked i forvejen. 

Sukkerpolitik: Der er forskel på hverdag og fest - til hverdag får vi ikke sukker i børnehaven, men ved festlige lejligheder og fødselsdage får vi fx kage eller saftevand. En varm sommerdag får vi måske også en is at køle os på. Det er op til forældre at beslutte, om og hvad deres barn deler ud på deres fødselsdag - det kan både være frugt, boller eller kage. Men vi opfordrer til at forældre begrænser sukkermængden - lidt men godt.

Vi tager naturligvis hensyn til børn der har særlige behov, allergier mm. 

Resized_20210705_1003091.jpeg
Resized_20210705_1321061.jpeg