top of page

ÅBNINGSTIDER & LUKKEDAGE

Vores ugentlig åbningstid er på 42½ timer:

Mandag - Fredag kl. 7.30 -16.00

Vi følger Gribskov Kommunes Lukkedage og Søborg Børnehave er lukket:

 - de tre hverdage før påske
- dagen efter Kr. Himmelfartsdag
- Grundlovsdag
- mellem jul og nytår inkl. juleaftensdag og nytårsaftensdag. 

naturdage.JPG

PRIS

Forældre betalingen udgør 1.875,- kr. pr. børnehavebarn 

Ligesom i kommunale institutioner er der mulighed for friplads og søskendetilskud. Søskendetilskud beregnes automatisk af Gribskov Kommune og friplads kan søges gennem Gribskov Kommune

(ligesom i kommunale institutioner)

Prisen inkluderer økologisk frugt til samling samt udflugter og aktiviteter. 

gåtur efter.JPG

KOSTPOLITIK

Vi lægger stor vægt på at måltider skal være en hyggestund. Vi taler sammen om dagens begivenheder, stort og småt bliver vendt. 

Udover frokosten som spises omkring kl. 11.00, spiser vi frugt til samling omkring kl. 9.00 og en lille madpakke om eftermiddagen kl. 14.00.

Frugt til samling er inkl. i prisen og derudover har børnene selv madpakker med. Børnene skal også have en lille madpakke med til om eftermiddagen med frugt/brød, alt efter barnets behov. 

Ind imellem har fælles frokost eller dage hvor vi laver mad i vores køkken - fx af afgrøder vi høster i vores lille køkkenhave eller julefrokost. Disse dage skal børnene ikke have madpakke med og vi sørger for at give besked i forvejen. 

Sukkerpolitik: Vi beder om at børnene ikke har slik med i madpakkerne (slikkepinde, vingummier, chokolade og den slags). Når børn deler ud fx i forbindelse med fødselsdage, frabeder vi også slik og slikposer. Man kan fx dele boller, frugt, kage eller is ud, men kun en sød ting (fx is eller kage) da det ellers kan blive for meget for nogen.  

Ved festlige lejligheder får børnene også lidt lækkert i børnehaven fx varm kakao på en kold gåtur, popcorn, pebernødder, saftevand eller is på en varm sommerdag. 

Vi tager naturligvis hensyn til børn der har særlige behov, allergier mm. 

Resized_20210705_1003091.jpeg
Resized_20210705_1321061.jpeg
bottom of page