OM SØBORG BØRNEHAVE 

Søborg Private Børnehave er en privat institution som blev oprettet i 1978.

Vi har hidtil haft driftsoverenskomst med Gribskov Kommune, men fra juni 2019 er børnehaven helt privat. Det har den betydning, at vi selv kan råde over økonomien i børnehaven, herunder at vi prioriterer en høj normering. Børn skal have en tryg hverdag i gode rammer, der skal være tid og overskud til omsorg og læring. Søborg Børnehave eksisterer den dag i dag som privat, fordi der er enormt stor opbakning til vores lille børnehave og det vi kan tilbyde. Vi er et tilbud til forældre der søger en lille og nærværende institution, med dygtige og engagerede voksne der ser og rummer det enkelte barn. Vi er et lille sted, hvor børn og voksne kender hinanden og vi har et rigtig godt sammenhold mellem forældre og personale omkring vores dejlige børnehave.    

Vores målsætning er at være et pædagogisk tilbud med tid, plads og nærvær, hvor børn og voksne trives. Derfor er den høje normering vigtig. 

 

Børnehaven ligger i den hyggelige landsby Søborg mellem Gilleleje og Græsted. Vi går ture i den dejlige natur omkring Søborg og tager også gerne bussen en tur til stranden i Gilleleje. Vi bor til leje i Søborg Kirkes gamle menighedshus, et skønt hus med en hyggelig atmosfære og dejlige rammer. Vi er ikke en kristen eller menigheds børnehave, men kristendommen er en del af den demokratiske og kulturelle dannelse, som børnene introduceres for. Vi fejrer således fx. jul og påske og lærer igennem vores traditioner og højtider om de kristne værdier og højtider. Vi har et godt samarbejde med Søborg Kirke, som vi fx besøger til jul og andre højtider. Vi er også glade når præsten Sarah eller kirkesangeren kigger forbi og laver aktiviteter med os.

Vi er normeret til 22 børn og er en børnehave for børn i alderen 3 år til skolealder. I særlige tilfælde kan vi søge dispensation til større vuggestuebørn hos Gribskov Kommune. Hvis I er interesserede I dette, så kontakt os endelig - det vil altid være en konkret vurdering som personalet træffer på baggrund af børnegruppens sammensætning og kræver naturligvis en dispensation fra Gribskov Kommune. 

PERSONALE 

Børnehavens personale er meget stabilt og engageret.

Med kreativitet, godt humør og opfindsomhed er det vores målsætning at give børnene en masse gode oplevelser, læring og en hyggelig, tryg og spændende hverdag. Vi bringer vores pædagogiske faglighed i spil og trækker på vores mangeårige erfaringer, men sætter også en ære i at udvikle os og lære nyt.

Kom og mød os, få en snak omkring vores tilgang til pædagogik, læring og hverdagen i børnehaven. 

Vi er: 

Charlotte, leder og pædagog

Lone, pædagog 

Mette, pædagogmedhjælper 

Liv, pædagogmedhjælper 

Det er sjældent at vi gør brug af vikarer i vores børnehave. Men har vi brug for en ekstra hånd, er vi så heldige at have en fast tilkaldevikar, Pamela, som hjælper os fx i ferier. Hun kender huset og er glad for at komme her.

© 2019 by Søborg Børnehave