© 2019 by Søborg Børnehave 

OM SØBORG BØRNEHAVE 

Søborg Private Børnehave er en privat institution som blev oprettet i 1978.

Vi er en deltidsbørnehave med åbningstid 7.30-15.30.

Vi har hidtil haft driftsoverenskomst med Gribskov Kommune, men fra juni 2019 er børnehaven helt privat. Det har den betydning, at vi selv kan råde over økonomien i børnehaven, herunder at vi prioriterer en høj normering. Børn skal have en tryg hverdag i gode rammer, der skal være tid og overskud til omsorg og læring. Søborg Børnehave eksisterer den dag i dag som privat, fordi der er enormt stor opbakning til vores lille børnehave og det vi kan tilbyde. Vi vil være et tilbud til forældre der søger en lille og nærværende institution, der kan rumme forskellige børn med forskellige behov. Vi er et lille sted, hvor børn og voksne kender hinanden og vi har et rigtig godt sammenhold mellem forældre og personale omkring vores dejlige børnehave.    

Vores målsætning er at være et pædagogisk tilbud med tid, plads og ro til alle, hvor børn og voksne trives. Derfor er den høje normering vigtig. 

 

Børnehaven ligger i den hyggelige landsby Søborg mellem Gilleleje og Græsted. Vi går ture i den dejlige natur omkring Søborg og tager også gerne bussen en tur til stranden i Gilleleje. Vi bor til leje i Søborg Kirkes Missionshus, som er et gammelt renoveret hus, med en hyggelig atmosfære. Vi er ikke en kristen eller menigheds børnehave, men vi har et godt samarbejde med Søborg Kirke, som vi fx besøger til jul. Vi er også glade når præsten Sarah kigger forbi et par gange om året og laver aktiviteter med os.

Vi er normeret til 22 børn og er en børnehave for børn i alderen 3 år til skolealder. Vi kan evt. søge dispensation til større vuggestuebørn hos Gribskov Kommune. Hvis I er interesserede I dette, så kontakt os endelig - det vil altid være en konkret vurdering som personalet træffer på baggrund af børnegruppens sammensætning og kræver naturligvis en dispensation fra Gribskov Kommune. (Pt. er Kommunens aldersgrænse for hvornår et barn kan starte i børnehave 2 år og 10 mdr.)

PERSONALE 

Børnehavens personale er meget stabilt og utroligt engagerede. Med kreativitet, godt humør og opfindsomhed er det vores målsætning at give børnene en masse gode oplevelser og en hyggelig, tryg og spændende hverdag.

Kom og mød os, få en snak omkring vores tilgang til pædagogik, læring og hverdagen i børnehaven. 

Et godt arbejdsmiljø vægtes højt, da det gør hverdagen for store og små sjovere. Igennem vores medlemsskab af Fobu, får personalet mulighed for efteruddannelse, sparring, og inspirerende netværk.