top of page

ANBEFALINGER - FORÆLDRENE SIGER OM OS:

Søborg Børnehaves eksistensgrundlag er de mange engagerede forældre der bakker op omkring børnehaven. Vi deler her nogle af de anbefalinger som nuværende og tidligere forældre har delt på vores Facebookside. Besøg siden for at se flere anbefalinger: 

  • Facebook Social Icon

"Vi er meget glade for børnehaven og ikke mindst det fantastiske personale, der med engagement og kreativitet giver vores søn en super god og tryg hverdag med mange gode oplevelser - tak for det. Det er skønt at det er et lille sted, hvor børn og voksne kender hinanden. Kan varmt anbefales! "

"Begge vores børn har gået her, og både de og vi har været rigtig glade for det!!
Et trygt sted for børnene, med nærværende voksne der har tid til dem!!
De bliver set, hørt og får omsorg!!"

"Jeg var meget glad for de år min søn gik her, der var der plads , ro og tryghed. Der var tid til kram, sang og masser af leg. Vi blev mødt af smil hver dag , af børn som voksne . 
Her er rent , pænt og rart at være"

"Efter at have besøgt mange institutioner i Nordsjælland var besøget i Søborg Private Børnehave er total anderledes oplevelse. Det var som at komme hjem, og det var det første sted, jeg besøgte, hvor jeg selv havde lyst til at tilbringe en hel dag. Pædagogerne udøver en fuldstændig fantastisk ro og nærvær, som jeg ikke er kommet i nærheden af at se andre steder." 

"Begge mine børnebørn har gået der. De havde nogle fantastiske år. Masser af kærlighed og omsorg, og man blev altid mødt af glade børn. Masser af god leg både inde og ude,og ikke mindst lært at være gode venner med hinanden.
Jeg kan ikke finde ord nok til at fortælle om alt det gode, både om personalet og den lille perle Søborg Børnehave er."

"Fantastisk børnehave hvor der er tid til det enkelte barn, alle bliver set og hørt. Dejlig struktur og genkendelighed for børnene.
En meget rummelig børnehave"

bottom of page